Dezlănțuie antreprenorul din tine!

”Dezlănțuie antreprenorul din tine!”, proiect cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, are drept grup țintă, tinerii din județul Constanța care trebuie încurajați să investească în ideile lor, riscul economic fiind redus iar obținera abilităților manageriale, creșterea creativității și a spiritului inovator, încrederea în sine și optimismul vor conta în dezvoltarea lor.

În sensul modern al economiei de piațǎ, un antreprenor este un agent economic care adoptǎ un comportament activ și novator, care acceptǎ deliberat riscuri financiare pentru a dezvolta proiecte noi. În acest sens, tările dezvoltate din Europa acordǎ o mare atenție și recunoaștere tinerilor antreprenorilor, în mare parte și datoritǎ aportului pe care îl aduc aceștia la evoluția mediului antreprenorial și a influenței pe care o au asupra indicatorilor macroeconomici.

Lista activităților principale cuprinde workshop-ul din data de 05.09.2015 cu titlul ”Să ne transpunem ideile în realitate!”, urmat în perioada 06-08.09.2015 de vizitele în centre de crație din județul Constanța. Principalul eveniment al proiectului va avea loc pe data de 09.09.2015 cand se va desfășura conferința ”Succesul printre tineri”.

Vă așteptăm!