Încă o dată productivi 3

posdru-news-3

Ultimul eveniment de instruire antreprenorială și asistență start-up din luna Septembrie 2015 din cadrul proiectului ”Măsuri active și integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile și șomeri de lungă durată din zonele industralizate aferente regiunilor S-V și S-E – ÎNCĂ O DATĂ PRODUCTIVI!” ID: POSDRU/183/5.1/S/152890, va avea loc în orașul Tulcea și va fi direcționat catre grupul țintă al beneficiarilor cursului de Brutar.

În data de 30 Septembrie vă așteptăm la Casa Tineretului ( Olteanu ), str. Isaccei pentru a dezbate teme precum ”Școala vs. Succes Antreprenorial”, ”Rolul ideii într-o afacere”, ”Idei despre idee”, ”Idei la comandă ”, ”Arena leilor sau arena ideilor”, și multe altele.

Dr. Dămășaru Costin, președintele Asociației SEMA va fi prezent la acest eveniment urmărind creșterea abilităților antreprenoriale, adaptarea ideilor de business la mediul de afaceri al zonei și procentul de fezabilitate al proiectelor din punct de vedere al implementării acestora.